Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση

Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση | Ena Blog
Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση | Ena Blog

Το κλείσιμο απαιτεί ένα γλυκό που θα λειτουργήσει σαν τέλειος γευστικός επίλογος για τους πελάτες σας. Ιδανικό φυσικά, για την επιχείρησή σας και την κουζίνα σας, θα ήταν το γλυκό που σκέφτεστε να μπορεί να είναι και κοινής αποδοχής από τις διαφορετικές διατροφικές κοινότητες που δίνουν ή θα δώσουν το παρών στα τραπέζια σας αυτήν την περίοδο. Σε μια τέτοια πρόταση εστιάζουμε σήμερα, τον κορμό σοκολάτας με χουρμάδες, φουντούκια και βρώμη, μια συνταγή που μπορεί να συγκινήσει τόσο τους οπαδούς της vegan διατροφής, όσο και αυτούς των κλασικών μεσογειακών πιάτων. Παράλληλα, μια τέλεια πρόταση για όσους ακολουθούν δίαιτα αποτοξίνωσης, χάρη στις φυτικής προέλευσης πρώτες ύλες του.

Εκτύπωση Συνταγής
Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση
Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση | Ena Blog
Μερίδες
κορμός
Συστατικά
Μερίδες
κορμός
Συστατικά
Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση | Ena Blog
Οδηγίες
  1. Χτυπήστε στο blender τους χουρμάδες, τη βρώμη, το κακάο, το λάδι καρύδας και το σιρόπι, για 3’ με 4΄, μέχρι να σχηματιστεί μια ωραία, μαλακή ζύμη.
  2. Προσθέτετε τα φουντούκια και συνεχίζετε για 1 περίπου λεπτό.
  3. Μεταφέρετε το μείγμα σε λαδόκολλα.
  4. Πλάθετε τον κορμό με τα χέρια σας και τον τυλίγετε με τη λαδόκολλα.
  5. Στη συνέχεια την αφήνετε στο ψυγείο για να σφίξει για 1 με 2 ώρες.
  6. Κόβετε τον κορμό σε φέτες και σερβίρετε.