Μερίδες |
|
Συστατικά
- 13 φλυτζάνια φρέσκα καρότα κομμένα σε φέτες
- 17 φλυτζάνια φρέσκο σέλινο ψιλοκομμένο
- 200 μπουκετάκια μπρόκολο μόνο τις κορυφές
- 29 φλυτζάνια φρέσκο πράσινο λάχανο ψιλοκομμένο
- 7 φλυτζάνια φρέσκιες, πράσινες πιπεριές μεσαίου μεγέθους κομμένες σε λεπτές φέτες
- 4.25 φλυτζάνια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 φλυτζάνια μανιτάρια
- 3 φλυτζάνια ζωμό κοτόπουλο
- 1 κουτάλι της σούπας κορνφλάουερ
- 0.33 φλυτζανιού νερό
- 1 κουτάλι της σούπας σόγια
- 1.5 φλυτζάνι ελαιόλαδο
Συστατικά
|
|
Οδηγίες
- Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τα αφήνουμε στην άκρη.
- Προετοιμάζουμε το ζωμό κοτόπουλου, προσθέτουμε πιπέρι και τον αφήνουμε στην άκρη.
- Αναμειγνύουμε το κορνφλάουερ με το νερό και τη σόγια ώστε να φτιάξουμε ένα πηχτό μείγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα με το κορνφλάουερ στο ζωμό κοτόπουλου ανακατεύοντας συνεχώς. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά και αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Σοτάρουμε τα λαχανικά μας στο λάδι ως εξής: πρώτα τα καρότα για 3 λεπτά, προσθέτουμε το σέλινο και τις πράσινες πιπεριές και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και ύστερα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά μας για άλλα 4 λεπτά.
- Περιχύνουμε τα λαχανικά μας με τη σως από σόγια 15 λεπτά πριν σερβίρουμε. Κρατάμε τα λαχανικά μας ζεστά στους 60 βαθμούς πριν το σερβίρισμα.