Μπισκότα σοκολάτας για πρωινό

Μπισκότα σοκολάτας για πρωινό | Ena Blog
Μπισκότα σοκολάτας για πρωινό | Ena Blog
Εκτύπωση Συνταγής
Μπισκότα σοκολάτας για πρωινό
Μπισκότα σοκολάτας για πρωινό | Ena Blog
Πρόγραμμα Επιδόρπιο
Μερίδες
Συστατικά
Πρόγραμμα Επιδόρπιο
Μερίδες
Συστατικά
Μπισκότα σοκολάτας για πρωινό | Ena Blog
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 °C .
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το λάδι και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν κρέμα, για περίπου 1'. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε για ακόμα 1'. Τέλος, αναμειγνύουμε τη βρώμη και το λιναρόσπορο.
  3. Σε ξεχωριστό μπολ, αναμειγνύουμε μαζί το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι και τη σκόνη πρωτεΐνης. Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στο πρώτο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε για περίπου 15''.
  4. Για κάθε μπισκότο, παίρνουμε 2 γεμάτα κουτάλια της σούπας από το μείγμα μας και τα τοποθετούμε στο ταψί μας, αφού πρώτα το στρώσουμε με ειδικό χαρτί ψησίματος.
  5. Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 10'.