Chocolate Fudge με ρόδι

Chocolate Fudge με ρόδι | ENA Blog
Chocolate Fudge με ρόδι | ENA Blog

Τα Χριστούγεννα κατέφτασαν και μπορεί να αναρωτιέστε ποιο γλυκό να προσθέσετε στο μενού της επιχείρησής σας για τις γιορτινές ημέρες! Εμείς σας έχουμε μια λαχταριστή και εύκολη επιλογή: το fudge σοκολάτας με ρόδι. Το fudge είναι ένα πλούσιο, κρεμώδες επιδόρπιο, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε με σοκολάτα γάλακτος ή μαύρη σοκολάτα. Η σοκολατένια υφή σε συνδυασμό με τους σπόρους από ρόδι του δίνουν μια άκρως Χριστουγεννιάτικη όψη που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας.

Εκτύπωση Συνταγής
Chocolate Fudge με ρόδι
Οδηγίες
  1. Καλύπτουμε ένα ταψί με πλαστική μεμβράνη.
  2. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε μαζί το ζαχαρούχο γάλα και την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου η σοκολάτα λιώσει και το μίγμα γίνει λείο.
  3. Από τους σπόρους ροδιού, κρατάμε στην άκρη 1/4 του φλιτζανιού.
  4. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε τους υπόλοιπους σπόρους ροδιού στο μίγμα και ανακατεύουμε.
  5. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί και με μια σπάτουλα το απλώνουμε ομοιόμορφα, λειαίνοντας την επιφάνειά του.
  6. Περιχύνουμε τους σπόρους ροδιού που κρατήσαμε στην επιφάνεια του μίγματος και πιέζουμε για να κολλήσουν.
  7. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
  8. Κόβουμε το γλυκό μας σε ομοιόμορφα κομμάτια και σερβίρουμε.
Συνταγή σημειώσεις

Καλά Χριστούγεννα!