Mini Market: Ιδέες για προσφορές τροφίμων και ποτών για το mundobasket

Mini Market: Ιδέες για προσφορές τροφίμων και ποτών για το mundobasket | ENA Blog
Mini Market: Ιδέες για προσφορές τροφίμων και ποτών για το mundobasket | ENA Blog


Όσο ο καιρός πλησιάζει, οι λάτρεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ πιθανότατα έχουν  επιλέξει τις ομάδες που θα υποστηρίξουν, έχουν ορίσει την παρέα με την οποία θα παρακολουθήσουν τους αγώνες καθώς και τον φίλο με την μεγαλύτερη τηλεόραση που θα τους φιλοξενήσει. Για εσάς που διαθέτετε τα μινι μαρκετ και επιθυμείτε να επωφεληθείτε από αυτό το παγκόσμιο θέαμα, ήρθε η ώρα να προσφέρετε νικητήριες επιλογές φαγητού και ποτού για να ικανοποιήσουν τους πελάτες σας. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε μια σειρά ιδεών για τις καλύτερες προσφορές τροφίμων και ποτών στο μίνι μάρκετ σας που να μπορείτε να προσφέρετε στο πελατειακό σας κοινό καθώς προετοιμάζεται να εφοδιαστεί με σνακ και αναψυκτικά για να απολαύσει κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Διεθνείς απολαύσεις σνακ

Το Mundobasket προσελκύει οπαδούς από διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα, τους οποίους ενώνει η αγάπη τους για το μπάσκετ. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία προσφέροντας μια επιλογή από διεθνή σνακ. Εξετάστε το ενδεχόμενο να διαθέτετε ένα ειδικό τμήμα με σνακ από διάφορες χώρες, όπως ιαπωνικά κράκερς ρυζιού, μεξικάνικα νάτσος και κλασικά ιταλικά κριτσίνια. Φροντίστε να βάλετε σε ειδικές τιμές mundobasket και τα κατάλληλα ντιπ και σάλτσες που τα συνοδεύουν, ώστε να παρέχετε ολοκληρωμένη εμπειρία προσφοράς και απόλαυσης.

Προσφορά 4 στη τιμή των 3 σε επιλεγμένο αλκοόλ

Ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο απλός αν σε όλους τους φίλους μας άρεσε η ίδια μπύρα – αλλά θα ήταν και πολύ πιο βαρετός! Γι’ αυτό εκπλήξτε ευχάριστα τους πελάτες σας με εξαιρετικές προσφορές αλλά και ταιριαστές αναμείξεις προϊόντων που ταιριάζουν στην περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συμπεριλαμβάνοντας προσφορά για 4 μπουκάλια αλκοόλ στην τιμή των 3. Το καλύτερο μέρος αυτής της προσφοράς είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε πολλούς τύπους προϊόντων σε μία προσφορά. Αν κάποιος θέλει μια μπύρα, αλλά κάποιο άλλο μέλος της παρέας ψάχνει για μηλίτη ή κρασί, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς η προσφορά, τους επιτρέπει να αναμείξουν διάφορες κατηγορίες.

Τα τσιπς και οι ξηροί καρποί, τα διαχρονικά σνακ

Οι πελάτες σας μπορεί να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την άνεση του σπιτιού τους αλλά τα πατατάκια και όλα τα άλλα είδη ξηρών καρπών που προσφέρουν συνήθως οι παμπ και τα μπαρ είναι το απόλυτο σνακ για την παρακολούθηση μπασκετ! Ανατρέξτε στον κατάλογό μας Ιδιωτικής Ετικέτας και Αποκλειστικής Διάθεσης ώστε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών για να προσφέρετε στους πελάτες σας ή επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων ENA Food C&C για να εμπνευστείτε από μια μεγάλη ποικιλία σνακ και κάθε είδους τσιπς.

Κιτ εύκολων και γρήγορων γευμάτων

Αναπτύξτε βολικά και προσυσκευασμένα πακέτα γεύματος που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για ένα γρήγορο και εύκολο πιάτο. Αυτά μπορούν να ανταποκρίνονται σε διάφορες κουζίνες, διατροφικές προτιμήσεις ή συγκεκριμένες μεθόδους μαγειρέματος, όπως το “Taco  Kit” ή το “Vegetarian Stir-Fry Kit” και συμπεριλάβετε όλα τα υλικά που θα χρειαστούν σε ειδικές τιμές. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα προσφοράς πλήρους δείπνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ένα κατεψυγμένο γεύμα όπως π.χ 1 πίτσα, 1 οικογενειακό παγωτό και 1 μεγάλη συσκευασία αναψυκτικού.

Επιλογές με γνώμονα τα χαμηλά λιπαρά και την υγεία

Ενώ ορισμένοι οπαδοί μπορεί να ενδίδουν σε κλασικές λιχουδιές την ημέρα του αγώνα, άλλοι μπορεί να προτιμούν πιο υγιεινές επιλογές. Βεβαιωθείτε ότι το μίνι μάρκετ σας ανταποκρίνεται στους πελάτες που έχουν περιορισμούς και συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες, προσφέροντας επιλογές από εναλλακτικά σνακ. Συγκεκριμένα εξαιρετικά δημοφιλή είναι τα τσιπς λαχανικών και αποτελούν μια ελκυστική εναλλακτική λύση για τους καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους ή επιθυμούν τροφές χωρίς γλουτένη.

Τips προώθησης και μαρκετινγκ

Ανεξάρτητα από το είδος της προώθησης που πραγματοποιείτε, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. 

  • Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Φροντίστε να κοινοποιήσετε εκ των προτέρων τυχόν περιορισμούς ή εξαιρέσεις. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι οι προωθητικές σας ενέργειες είναι σχετικές με τους πελάτες σας.
  • Αν τρέχετε μια προωθητική ενέργεια για ένα προϊόν που δεν ενδιαφέρει το κοινό-στόχο σας, δεν θα έχει μεγάλη επιτυχία. 
  • Βεβαιωθείτε ότι οι προωθητικές ενέργειές σας προβάλλονται επαρκώς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τις διαφημίζετε στο κατάστημα και στο διαδίκτυο, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θυμηθείτε ότι οι προωθητικές σας ενέργειες μπορούν να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να διατηρήσετε τους πελάτες σας και να προσελκύσετε νέους.

Το Mundobasket παρέχει μια χρυσή ευκαιρία για τα μίνι μάρκετ να πετύχουν μεγάλο σκορ στους πελάτες τους. Με την εφαρμογή αυτών των προσφορών φαγητού και ποτού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νικηφόρα εμπειρία που θα αφήσει τους οπαδούς να επιστρέψουν για περισσότερα. Θυμηθείτε να διατηρήσετε ποικιλία στις προσφορές, καλύπτοντας τόσο δημοφιλείς προτιμήσεις όσο και πιο εναλλακτικές επιλογές. Αγκαλιάστε το πνεύμα του Mundobasket και παρακολουθήστε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται στα ύψη, καθώς οι οπαδοί χειροκροτούν τις αγαπημένες τους ομάδες απολαμβάνοντας τις νόστιμες λιχουδιές σας!

Τα καταστήματα της αλυσίδας ENA Food C&C είναι πάντα δίπλα σας σε αυτή τη προσπάθεια σε ειδικά προσαρμοσμένες τιμές για επαγγελματίες και με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών.