Μερίδες |
|
Συστατικά
Συστατικά τη Σαλάτα
- 3.5 γραμμάρια φύλλα κεφαλής μαρουλιού κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
- 6.5 φλυτζάνια φρέσκο πράσινο λάχανο ψιλοκομμένο
- 8 φλυτζάνια πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 7.75 φλυτζάνια φρέσκο σέλινο αποφλοιωμένο και κομμένο σε φέτες
- 6.25 φλυτζάνια φρέσκα αγγούρια αποφλοιωμένα και κομμένα σε φέτες
- 900 γραμμάρια γαλοπούλα σε φέτες κομμένη σε λωρίδες
- 900 γραμμάρια ελβετικό τυρί κομμένο σε λωρίδες
- 900 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες κομμένο σε λωρίδες
- 25 βραστά αυγά βραστά αυγά κομμένα σε 8 φέτες
- 3.7 γραμμάρια φρέσκιες ντομάτες κομμένες σε 8 φέτες
Συστατικά για το Thousand Island Dressing
- 1 φλυτζάνι βραστά αυγά ψιλοκομμένα
- 1 κουτάλι της σούπας κρεμμύδι τριμμένο
- 0.5 φλυτζάνι κόκκινες γλυκιές πιπεριές πιμιέντο ψιλοκομμένες
- 1.25 φλυτζάνι σάλτσα ντομάτας (κέτσαπ)
- 5 φλυτζάνια μαγιονέζα
- 0.25 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Συστατικά
Συστατικά τη Σαλάτα
Συστατικά για το Thousand Island Dressing
|
|
Οδηγίες
- Πλένουμε το μαρούλι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
- Πλένουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μας. Αναμειγνύουμε το μαρούλι με το λάχανο, τις πιπεριές, το σέλινο και τα αγγούρια και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Κόβουμε τη γαλοπούλα, το ζαμπόν και το τυρί σε λωρίδες και τις ντομάτες και τα αυγά σε φέτες.
- Σε μπολ για σαλάτα τοποθετούμε ένα φλυτζάνι από τα λαχανικά μας, 2 λωρίδες ζαμπόν και γαλοπούλα, 4 λωρίδες τυρί, 2 φέτες αυγό και 2 φέτες ντομάτα.