Τα κρεατικά είναι ο βασικός πρωταγωνιστής κάθε Τσικνοπέμπτης. Φυσικά, από όλα τα είδη κρέατος, αυτά που ξεχωρίζουν και δέχονται τις περισσότερες παραγγελίες είναι τα γνωστά και αγαπητά από όλους, τα παϊδάκια. Στο πλαίσιο αυτό, σας παρουσιάζουμε μια διαφορετική προσέγγιση μαγειρέματος του εδέσματος αυτού. Τα χοιρινά παϊδάκια – spare country style ribs – καραμελωμένα σε μια πικάντικη σως σόγιας, κέτσαπ και μέλι, που προσφέρουν μια χορταστική, νόστιμη ζουμερή και φυσικά επίκαιρη εμπειρία σε κάθε σας πελάτη. Μια πρόταση, που έχει τα χαρίσματα να καθηλώσει το ενδιαφέρον και τη γεύση των πελατών σας, την Τσικνοπέμπτη και να παραμείνει στο μενού σας ως μια φανταστική χειμωνιάτικη λιχουδιά. Όσο για τα υλικά της, μπορείτε να επιλέξετε από τις προτάσεις που θα ανακαλύψετε στον κατάλογο για το Ψητοπωλείο και την Ψησταριά, καθώς και στο τρέχον έντυπο προσφορών μας.
Εκτύπωση Συνταγής
Καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια: μια διαφορετική πρόταση για το μενού της Τσικνοπέμπτης