Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα

Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα | Ena Blog
Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα | Ena Blog
Εκτύπωση Συνταγής
Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα
Αυτό το καλοκαίρι, καλωσορίστε τους πελάτες σας σερβίροντας αυτήν την δροσιστική, ελαφρώς γλυκιά, σπιτική λεμονάδα με αγγούρι και μέντα!
Οδηγίες
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε τα μισά αγγούρια, το χυμό λεμόνι και τη ζάχαρη.
  2. Ζεσταίνουμε το μίγμα μας σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου να λιώσει η ζάχαρη (περίπου 5-7΄).
  3. Στραγγίζουμε το μίγμα σε μία κανάτα με μπόλικο πάγο για να κρυώσει.
  4. Στα ποτήρια σερβιρίσματος προσθέτουμε φύλλα μέντας, τις φέτες από αγγούρι και λεμόνι και σερβίρουμε.