Μια γευστική πρόταση για το brunch μενού του εστιατορίου σας: Bagel με αβοκάντο και σολομό

Μια γευστική πρόταση για το brunch μενού του εστιατορίου σας: Bagel με αβοκάντο και σολομό | Ena Blog
Μια γευστική πρόταση για το brunch μενού του εστιατορίου σας: Bagel με αβοκάντο και σολομό | Ena Blog

Ο ερχομός του Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την επιστροφή των πελατών σας στις αγαπημένες φθινοπωρινές τους συνήθειες. Μπορείτε λοιπόν να τους υποδεχθείτε με ανανεωμένες προτάσεις, που κάνουν ακόμα πιο απολαυστικά τα κλασικά τους γεύματα, όπως είναι για παράδειγμα το brunch τους. Στο πλαίσιο αυτό, σας προτείνουμε μια ιδιαίτερα γευστική και υγιεινή συνταγή: Τα πασίγνωστα ψωμάκια bagel, με καπνιστό σολομό και αβοκάντο. Ένας αρμονικός και θρεπτικός συνδυασμός, που μπορεί να ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή και να πάρει επάξια μια θέση στο μενού σας, είτε στην ενότητα του πρωινού ή του brunch, είτε στη σελίδα με τις δημιουργίες σας για όσους έχουν την υγιεινή διατροφή σε πρώτη προτεραιότητα.

Εκτύπωση Συνταγής
Μια γευστική πρόταση για το brunch μενού του εστιατορίου σας: Bagel με αβοκάντο και σολομό
Οδηγίες
  1. Ανακατεύετε τον σολομό με το λάδι, το λεμόνι και το πιπέρι, για να πάρει γεύση. Αν χρειάζεται, προσθέτετε λίγο αλάτι.
  2. Κόβετε τα bagel στη μέση.
  3. Απλώνετε το τυρί κρέμα και στη συνέχεια προσθέτετε το σολομό και το αβοκάντο.
  4. Σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή σημειώσεις

Tip: Μια εναλλακτική επιλογή για την ίδια συνταγή είναι η αντικατάσταση της κρέμας τυριού με μαγιονέζα στην ίδια ποσότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, την ανακατεύετε μαζί με το λάδι, το λεμόνι και το αλατοπίπερο και επαλείφετε με το μείγμα αυτό τα bagels προτού τοποθετήσετε το αβοκάντο και τον σολομό.