Μερίδες |
|
Συστατικά
- 4 φλυτζάνια μαγιονέζα
- 40 gr μουστάρδα σε σκόνη
- 130 βραστές πατάτες χωρίς τη φλούδα κομμένες σε κύβους
- 20 ραπανάκια, μεσαίου μεγέθους
- 8 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 140 gr κάππαρη
- 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 320 gr άνηθο
Συστατικά
|
|
Οδηγίες
- Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα, μέχρι να αναμειχθούν καλά. Προσθέτουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα ραπανάκια και την κάππαρη και ανακατεύουμε απαλά μέχρι η μαγιονέζα να σκεπάσει τις πατάτες.
- Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και τον άνηθο και καλύπτουμε το μπολ με αλουμινόχαρτο και βάζουμε στο ψυγείο για 1-4 ώρες πριν να σερβίρουμε.