Ταϊλανδέζικη σαλάτα με βόειο φιλέτο, μια έθνικ πινελιά ανανέωσης στο μενού σας

Ταϊλανδέζικη σαλάτα με βόειο φιλέτο, μια έθνικ πινελιά ανανέωσης στο μενού σας | Ena Blog
Ταϊλανδέζικη σαλάτα με βόειο φιλέτο, μια έθνικ πινελιά ανανέωσης στο μενού σας | Ena Blog

Σε μια εποχή που οι κουζίνες του κόσμου μπορούν να συναντηθούν στο τραπέζι των πελατών μας, είναι καλό να αντλούμε από αυτές ιδέες για δημιουργίες που τονώνουν και ανανεώνουν το μενού μας. Όταν μάλιστα κάποιες αυτές προέρχονται από «σχολές», όπως η ασιατική, αρκετά δημοφιλής μεταξύ των Ελλήνων καταναλωτών, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους και να δημιουργήσετε αύξηση των παραγγελιών σας. Στο πλαίσιο αυτό, σας προτείνουμε ένα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει ακόμα και τις πιο παραδοσιακές συνταγές στο τραπέζι των πελατών σας: Ταϊλανδέζικη σαλάτα με φιλέτο μοσχαριού, μια χαρακτηριστικά νόστιμη δημιουργία με έθνικ άρωμα και κοσμοπολίτικη διάθεση, που μπορεί να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της ζήτησης, χειμώνα – καλοκαίρι.

Εκτύπωση Συνταγής
Ταϊλανδέζικη σαλάτα με βόειο φιλέτο, μια έθνικ πινελιά ανανέωσης στο μενού σας
Ταϊλανδέζικη σαλάτα με βόειο φιλέτο, μια έθνικ πινελιά ανανέωσης στο μενού σας | Ena Blog
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Ταϊλανδέζικη σαλάτα με βόειο φιλέτο, μια έθνικ πινελιά ανανέωσης στο μενού σας | Ena Blog
Οδηγίες
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τη σάλτσα σόγιας, τη fish sauce, τον χυμό, το ξύσμα λάιμ και το σκόρδο, για τη μαρινάδα.
  2. Κόβετε το κρέας σε λεπτές λωρίδες και το βάζετε στη μαρινάδα για 20 ’. Στη συνέχεια, το βγάζετε, το σκουπίζετε ελαφρά και το σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι, που έχετε προθερμάνει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, για 2’ περίπου ή έως ότου το κρέας αρχίσει να παίρνει χρώμα.
  3. Βγάζετε το κρέας από το σκεύος σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι, με το σέλερι και την πιπεριά τσίλι για άλλα 2’.
  4. Στο ίδιο σκεύος προσθέτετε τη μαρινάδα, το νερό και το ζωμό, και αφού χαμηλώσετε τη θερμοκρασία προς το μέτριο αφήνετε να βράσουν για 5’.
  5. Σβήνετε τη φωτιά και προσθέτετε το κρέας, το οποίο αφήνετε για λίγα λεπτά έτσι ώστε να ενοποιηθούν οι γεύσεις.
  6. Σερβίρετε, προσθέτοντας τα φρέσκα μυρωδικά.