ENAFOOD Blog Blog Σελίδα 6

Σαρδέλες γεμιστές με παρμεζάνα και αρωματικά στο τηγάνι 

Σαρδέλες γεμιστές με παρμεζάνα και αρωματικά στο τηγάνι | ΕΝΑ Blog
Σαρδέλες γεμιστές με παρμεζάνα και αρωματικά, ένας μεζές φτιαγμένος από απλά υλικά αλλά με γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Αυτή η συνταγή είναι μια πολύ καλή αρχή για να δώσετε καλοκαιρινό χρώμα στο μενού σας ενώ θα απογειώσει γευστικά ένα κρύο ποτήρι μπύρας ή ούζου.   Σαρδέλες γεμιστές με παρμεζάνα και αρωματικά στο τηγάνι  - -...

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα στα σουπερ μαρκετ για το καλοκαίρι 

Tα πιο δημοφιλή προϊόντα στα σουπερ μαρκετ για το καλοκαίρι | ENA Blog
Οι καλοκαιρινοί μήνες συνοδεύονται από πολλές νόστιμες παραδόσεις και τρόφιμα που οι άνθρωποι ανυπομονούν να απολαύσουν - κυρίως τα γλυκά φρούτα και τα γευστικά λαχανικά της εποχής, από το δροσιστικό καρπούζι μέχρι το τραγανό γλυκό καλαμπόκι και τις πλούσιες σε βιταμίνες ντομάτες. Το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται αναμφίβολα από μια τάση για πιο υγιεινές επιλογές από τους καταναλωτές. Καθώς...

Ορισμός στόχων εξυπηρέτησης πελατών: 4 βήματα προς την αριστεία

Ορισμός στόχων εξυπηρέτησης πελατών: 4 βήματα προς την αριστεία | ENA Blog
Οι καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας έχουν το κοινό πως προσπαθούν να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους σε καθημερινή βάση.  Η διατήρηση ουσιαστικών σχέσεων με τους πολύτιμους πελάτες τους ή τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με νέους είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης. Εργάζονται πάνω σε στρατηγικές για να επιτύχουν μια αρμονία...

Galette με κεράσια και κρέμα αμυγδάλου σερβιρισμένη με παγωτό βανίλια  

Galette με κεράσια και κρέμα αμυγδάλου σερβιρισμένη με παγωτό βανίλια | ΕΝΑ Blog
Όταν τα κεράσια είναι στην εποχή τους, είναι η τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσετε εξαιρετικά επιδόρπια για το μενού σας. Προσφέρετε στους πελάτες σας μια υπέροχη galette κεράσι με κρέμα αμυγδάλου, σερβιρισμένη με μια μπάλα παγωτό βανίλια. Αυτό το ρουστίκ επιδόρπιο προβλέπεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δώσει την καλοκαιρινή πινελιά που αναζητούν οι επισκέπτες σας...

Δημιουργία αξέχαστης εμπειρίας πελάτη: Πώς να προσφέρετε περισσότερα

Δημιουργία αξέχαστης εμπειρίας πελάτη: Πώς να προσφέρετε περισσότερα | ENA Blog
Γνωρίζουμε ότι οι σημερινοί πελάτες είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ. Ξέρουν τι σημαίνει καλή εμπειρία πελάτη και την περιμένουν από όλους όσους επιλέγουν είτε για τη διαμονή τους, το φαγητό τους αλλά και την ψυχαγωγία τους.

Τάσεις φιλοξενίας: Πώς ταξιδεύουν οι διαφορετικές γενιές;

Τάσεις φιλοξενίας: Πώς ταξιδεύουν οι διαφορετικές γενιές; | ENA Blog
Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι όλων των ηλικιών αγαπούν τα ταξίδια. Ωστόσο, από γενιά σε γενιά, ο τρόπος με τον οποίο παίρνουν αποφάσεις και ο τρόπος που επιθυμούν να ταξιδεύουν διαφέρει.

Οδηγός εστιατορίου και ταβέρνας: 4 συμβουλές για να προετοιμαστείτε για την εποχή του καλοκαιριού

Οδηγός εστιατορίου και ταβέρνας: 4 συμβουλές για να προετοιμαστείτε για την εποχή του καλοκαιριού | ENA Blog
Για τα εστιατόρια,τις ταβέρνες και τα ουζερί το καλοκαίρι είναι η πιο πολυσύχναστη περίοδος του έτου

Πώς τα μπαρ και τα εστιατόρια μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους κατά το Happy Hour

Πώς τα μπαρ και τα εστιατόρια μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους κατά το Happy Hour | ENA Blog
Κάθε εστιατόριο και μπαρ έχει εφαρμόσει διάφορες στρατηγικές για να διατηρήσει τους πελάτες του ικανοποιημένους και να καταφέρει να τους κάνει να επιστρέψουν ξανά στο χώρο τους.

Πεντανόστιμα ραβιόλια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι 

Πεντανόστιμα ραβιόλια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι | ΕΝΑ Blog
Τα ραβιόλια με σπανάκι και ρικότα είναι ένα κλασικό ιταλικό πιάτο που έχει κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των Ιταλών καταναλωτών, αλλά και παγκοσμίως. Αυτό το πιάτο συνδυάζει αρμονικά την απαλή και κρεμώδη ρικότα με την γήινη και ελαφρώς πικρή γεύση από το σπανάκι, δημιουργώντας μια απολαυστική αντίθεση γεύσεων.

Σαλάτα με φρέσκιες φράουλες και βινεγκρέτ βαλσάμικου 

Σαλάτα με φρέσκιες φράουλες και βινεγκρέτ βαλσάμικου | ENA Blog
Οι φράουλες είναι ένα φρούτο που αγαπάνε πολλοί, για το χαρακτηριστικό άρωμά τους, την χυμώδη υφή και τη γλυκύτητά τους. Η φράουλα, πλούσια σε βιταμίνη C, φυτικές ίνες και χαμηλή σε θερμίδες, αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των καταναλωτών που προσέχουν την υγεία τους και τη διατροφή τους. Και καθώς, σύμφωνα με το τελευταίο μας άρθρο μας,...

Διατροφικές τάσεις που θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι για να τις προσθέσετε στο μενού σας

Διατροφικές τάσεις που θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι για να τις προσθέσετε στο μενού σας | ΕΝΑ Blog
Καθώς η ζεστασιά του καλοκαιριού μάς υποδέχεται με μεγαλύτερες μέρες και ζωηρά ηλιοβασιλέματα, ο ουρανίσκος των πελατών σας ανυπομονεί να απολαύσει τις γεύσεις που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια αυτής της αγαπημένης εποχής.

Βέλτιστες πρακτικές για τη διενέργεια ελέγχου αποθεμάτων στα μινι μαρκετ

Βέλτιστες πρακτικές για τη διενέργεια ελέγχου αποθεμάτων στα μινι μαρκετ | ENA Blog
Τίποτα δεν μπορεί να δυσαρεστήσει ένα πελάτη μίνι μάρκετ περισσότερο από το να βρει άδεια τα ράφια από ένα προϊόν που επιθυμεί.

5 χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να κερδοφορίσετε στον κλάδο των εστιατορίων

5 χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να κερδοφορίσετε στον κλάδο των εστιατορίων | ENA Blog
Οι επιτυχημένοι ιδιοκτήτες εστιατορίων έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Bleisure, η νέα τάση στον τουρισμό

Bleisure, η νέα τάση στον τουρισμό | ENA Blog
Η τεχνολογία έχει θολώσει τα όρια μεταξύ εργασίας και διασκέδασης, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, καριέρας και χρόνου ανάπαυσης.

Μαγείρεμα με μπίρα, όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαγείρεμα με μπίρα, όσα πρέπει να γνωρίζετε | ENA Blog
Η μπίρα είναι ένα συστατικό που μπορεί να προσθέσει μια ξεχωριστή, γευστική νότα σε μια ποικιλία από συνταγές.