Σαλάτα με φρέσκιες φράουλες και βινεγκρέτ βαλσάμικου
Οι φράουλες είναι ένα φρούτο που αγαπάνε πολλοί, για το χαρακτηριστικό άρωμά τους, την χυμώδη υφή και τη γλυκύτητά τους. Η φράουλα, πλούσια σε βιταμίνη C, φυτικές ίνες και χαμηλή σε θερμίδες, αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των καταναλωτών που προσέχουν την υγεία τους και τη διατροφή τους. Και καθώς, σύμφωνα με το τελευταίο μας άρθρο μας,...
Διατροφικές τάσεις που θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι για να τις προσθέσετε στο μενού σας
Καθώς η ζεστασιά του καλοκαιριού μάς υποδέχεται με μεγαλύτερες μέρες και ζωηρά ηλιοβασιλέματα, ο ουρανίσκος των πελατών σας ανυπομονεί να απολαύσει τις γεύσεις που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια αυτής της αγαπημένης εποχής.
Βέλτιστες πρακτικές για τη διενέργεια ελέγχου αποθεμάτων στα μινι μαρκετ
Τίποτα δεν μπορεί να δυσαρεστήσει ένα πελάτη μίνι μάρκετ περισσότερο από το να βρει άδεια τα ράφια από ένα προϊόν που επιθυμεί.
5 χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να κερδοφορίσετε στον κλάδο των εστιατορίων
Οι επιτυχημένοι ιδιοκτήτες εστιατορίων έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.
Bleisure, η νέα τάση στον τουρισμό
Η τεχνολογία έχει θολώσει τα όρια μεταξύ εργασίας και διασκέδασης, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, καριέρας και χρόνου ανάπαυσης.
Μαγείρεμα με μπίρα, όσα πρέπει να γνωρίζετε
Η μπίρα είναι ένα συστατικό που μπορεί να προσθέσει μια ξεχωριστή, γευστική νότα σε μια ποικιλία από συνταγές.
Η σημασία του πρωινού στα ξενοδοχεία και πώς να ακολουθήσουν αυτή την τάση τα μικρά ξενοδοχεία
Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, αλλά είναι η πιο αγαπημένη υπηρεσία των πελατών κατά τη διαμονή τους σε ένα ξενοδοχείο, μικρό ή μεγάλο.
Τάρτα βερίκοκο με φιλέ αμυγδάλου
Ο καιρός ξεκινά να είναι πιο ζεστός κι ο κόσμος αναζητά φρουτένιες, χυμώδεις και αρωματικές γεύσεις.
Τα πλεονεκτήματα του να εντάξετε στο μενού σας προτάσεις χωρίς γλουτένη
Με τις διαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών να αυξάνονται συνεχώς, είναι σημαντικό το μενού σας να αντικατοπτρίζει αυτές τις ανάγκες των πελατών σας.
Τάκος με κοτόπουλο, κρέμα αβοκάντο και λάιμ
Μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι, αυτό που περιμένουμε από ένα μενού, είναι να συμπεριλαμβάνει οπωσδήποτε πιο δροσερές επιλογές, και βέβαια χορταστικές.
Ποιες παροχές έχουν προτεραιότητα για την ικανοποίηση των επισκεπτών του ξενοδοχείου σας
Σήμερα, η πλειοψηφία των επαγγελματιών της φιλοξενίας στη χώρα μας αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώσει την παρεχόμενη εξυπηρέτηση της.
Μικρές συμβουλές για ένα πιο οικολογικό ξενοδοχείο
Με την αναδυόμενη παγκόσμια τάση της βιωσιμότητας να θέτει νέα δεδομένα σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, οφείλουμε να σταθούμε στη λειτουργία και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης με σεβασμό προς τη φύση και το περιβάλλον.
Οι καλύτερες πρακτικές για την καλύτερη λειτουργία μιας επιχείρησης γρήγορου φαγητού
Σήμερα, μια επιχείρηση γρήγορου φαγητού μπορεί να συμπεριληφθεί στις πιο αγαπημένες συνήθειες των καταναλωτών αλλά και σε σημείο αναφοράς για ιδιαίτερες γευστικές αποδράσεις, χάρη στις γεύσεις της κουζίνας της αλλά και το χαμηλό κόστος των πιάτων.
H σημασία της εικόνας για τις πωλήσεις ενός mini market
Η εικόνα ενός μίνι μάρκετ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις πωλήσεις και την κερδοφορία του.
Σαλάτα ενέργειας με ρεβίθια, τόνο και φρέσκα λαχανικά
Βρισκόμενοι στην καρδιά της άνοιξης, οι πελάτες σας αναζητούν μια φρέσκια και αναζωογονητική γευστική επιλογή που μπορεί να αυξήσει την ενέργειά τους αλλά και να τους ωθήσει σε έναν πιο ελαφρύ και υγιεινό τρόπο διατροφής.