3 Δημιουργικοί τρόποι για να προωθήσετε την επιχείρησή σας
Τι κάνει το μάρκετινγκ δημιουργικό; Ιστορικά, ο όρος “Δημιουργικό Μάρκετινγκ” σχετιζόταν με τις λέξεις και τις εικόνες που συνόδευαν τις διαφημιστικές καμπάνιες.
Κολοκυθόσουπα Βελουτέ
Με τη γιορτή του Halloween να πλησιάζει, η αγαπημένη μας κολοκύθα πρωταγωνιστεί στους πάγκους της μαναβικής, για να σκαλιστεί και να διακοσμήσει το χώρο της επιχείρησής σας. Επειδή όμως, είναι και πεντανόστιμη και αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά της, μπορείτε να την εντάξετε στο φθινοπωρινό μενού σας, με αυτήν την εύκολη και γευστική κολοκυθόσουπα βελουτέ.
Κολοκυθόσουπα Βελουτέ - ...
Τι δείχνουν οι έρευνες για τη μελλοντική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού;
Οι πρόσφατες έρευνες στον επενδυτικό κόσμο δείχνουν ότι, το 69% των επενδυτών πιστεύουν ότι, η κινητήρια δύναμη της ελληνικής ανάπτυξης είναι ο τουρισμός.
Σπαγγέτι με πέστο μπρόκολου
Η πέστο μπρόκολου είναι μια θρεπτική, εναλλακτική λύση στην κλασική πέστο και μια πρωτότυπη γευστική πρόταση για να αξιοποιήσετε τα φρέσκα μπρόκολα που θα βρείτε στους πάγκους της μαναβικής τον Οκτώβριο! Ανανεώστε το μενού σας και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας, ετοιμάζοντας αυτή την εύκολη και νόστιμη συνταγή, που συνδυάζει τα χορταστικά ζυμαρικά με το φρέσκο μπρόκολο!Σπαγγέτι με πέστο μπρόκολου...
Συμβουλές για να δημιουργήσετε τα καλύτερα stories στο Instagram
Η δημοτικότητα των ιστοριών στο Instagram αυξάνεται διαρκώς, καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις τις χρησιμοποιούν για να διατηρούν ενεργή την επαφή τους με τους πελάτες.
Marketing στο YouTube: Οδηγός για να δημιουργήσετε το τέλειο βίντεο για την επιχείρησή σας!
Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του YouTube Insights, το φαγητό και το μαγείρεμα είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας στο YouTube.
Γαύρος μαρινάτος
Γαύρος μαρινάτος - Ένας παραδοσιακός μεζές με έντονη γεύση και άρωμα που αγαπούν οι πελάτες σας. Σερβίρετέ τον με φρυγανισμένο ψωμί και σας εγγυόμαστε ότι θα γίνει ανάρπαστος!
- Γαύρο, αλάτι (χοντρό), Μηλόξυδο, Τις σκελίδες, Το χυμό τους, Μαϊντανό ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, Κάνουμε μια τομή κατά μήκος της κοιλιάς του κάθε ψαριού με ένα μικρό μαχαίρι και αφαιρούμε τα εντόσθια...
Η σημασία της εκπαίδευσης και της εξέλιξης μέσα στον εργασιακό χώρο
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες εκπαίδευσης στον χώρο της εργασίας, όπως είναι η εκπαίδευση σε θέματα εξυπηρέτησης και πωλήσεων, η ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης έργων (project management) κ.α.
Πώς το Instagram έχει αλλάξει τη σχέση μας με το φαγητό
Το φαγητό είναι μια διαδικασία, την οποία οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται με τους αγαπημένους τους.
Παντζαροσαλάτα
Παντζαροσαλάτα - Η απόλυτη συνταγή, για να συνοδεύσετε πιάτα κρεατικών και να δώσετε χρώμα στο μενού σας! Είναι σίγουρο, ότι οι πελάτες σας θα λατρέψουν αυτήν την παντζαροσαλάτα!
- παντζάρια (μέτρια), γιαούρτι στραγγιστό ((5 Kgr) ), σκόρδα (ψιλοτριμμένα), ξίδι, ελαιόλαδο, αλάτι, Αφού καθαρίσουμε τα παντζάρια μας, τα τρίβουμε με έναν τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
; Προσθέτουμε...
5 πράγματα που χρειάζονται οι πελάτες σας για να μείνουν ευχαριστημένοι
Οι επιχειρηματίες και οι ομάδες τους χρειάζεται να προσφέρουν στους πελάτες την καλύτερη εξυπηρέτηση, έτσι ώστε να διατηρούν και να ενισχύουν την αφοσίωσή τους.
Γλυκό κουταλιού σταφύλι
Γλυκό κουταλιού σταφύλι - Τώρα που είναι η εποχή του, το γλυκό κουταλιού σταφύλι είναι η τέλεια συνταγή, για να συνοδεύσετε εδέσματα όπως κέικ ή γιαούρτι, που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες σας!
- σταφύλια χωρίς κουκούτσια ( (κατά προτίμηση σουλτανίνα)), ζάχαρη κρυσταλλική, νερό, κλωνάρια αρμπαρόριζα, λεμόνια (το χυμό τους), Πλένουμε τα σταφύλια πολύ καλά και τα στραγγίζουμε με ένα...
Ποιο ελληνικό φαγητό ψηφίστηκε από τους τουρίστες ως το καλύτερο;
Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι οι άνθρωποι που διέδωσαν, σε μεγάλο βαθμό, την ελληνική κουζίνα σε όλον τον πλανήτη.
Social Media και εξυπηρέτηση πελατών: Ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές
Η παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας στους πελάτες σας είναι σαφώς απαραίτητη.
Γεμιστές ντομάτες με ρύζι και μυρωδικά στο φούρνο
Γεμιστές ντομάτες με ρύζι και μυρωδικά στο φούρνο - Ένα νόστιμο, καλοκαιρινό πιάτο γεμάτο αρώματα που θα γίνει ανάρπαστο! - ώριμες ντομάτες, ελαιόλαδο, σκελίδες σκόρδου, μακρύκοκκο ρύζι, βρασμένο, κρεμμύδια, ψιλοκομμένα, μεγάλα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα, ρίγανη, κουκουνάρι, cranberries αποξηραμένα, Λαδώνουμε ένα μεγάλο πυρίμαχο ταψί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ºC. ; Κόβουμε μια λεπτή φέτα από το πάνω μέρος...