ENAFOOD Blog Blog Σελίδα 13

Χοιρινά μπριζολάκια με ντοματίνια και γλυκιά, πικάντικη σως

Χοιρινά μπριζολάκια με ντοματίνια και γλυκιά, πικάντικη σως | ENA Blog
Για ένα ψητοπωλείο, οι δυνατότητες να διαφοροποιηθεί στο μενού του προσφέροντας νέες επιγεύσεις και γαστρονομικές πινελιές στους πελάτες του, μοιάζουν περιορισμένες.

Μικρά μυστικά για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό των δωματίων του ξενοδοχείου σας

Μικρά μυστικά για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό των δωματίων του ξενοδοχείου σας | ENA Blog
Μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες για ένα ξενοδοχείο είναι o καθαρισμός των δωματίων του.

Πώς οι χυμοί και τα αναψυκτικά έρχονται να ανεβάσουν τις πωλήσεις σας

Πώς οι χυμοί και τα αναψυκτικά έρχονται να ανεβάσουν τις πωλήσεις σας | ENA Blog
Παραδοσιακά, τα αναψυκτικά και οι χυμοί συγκαταλέγονται στα δημοφιλή είδη που χρειάζεται να βρίσκονται σε αφθονία σε ένα κατάστημα μικρής λιανικής.

Zero Food Waste για Ξενοδοχεία: Μικρές συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα

Zero Food Waste Για Ξενοδοχεία: Μικρές Συμβουλές Για Καλύτερα Αποτελέσματα | ENA Blog
Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι κλάδοι που σχετίζονται με την παραγωγή, την εμπορία και την κατανάλωση τροφίμων, είναι η μείωση της σπατάλης (Zero Food Waste).

Τραγανή σαλάτα κοτόπουλου με αβοκάντο και κουσκούς

Τραγανή σαλάτα κοτόπουλου με αβοκάντο και κουσκούς | ENA Blog
Κάθε καλοκαιρινό μενού, σε μια επιχείρηση εστίασης, «επιστέφεται» πάντα με μια κατάλληλη για την εποχή δροσιστική σαλάτα.

Digital Marketing Ξενοδοχείων: 5 τρόποι για να αυξήσετε την αποδοτικότητά του

Digital Marketing Ξενοδοχείων: 5 τρόποι για να αυξήσετε την αποδοτικότητά του | ENA Blog
Λόγω των αλλαγών στις ταξιδιωτικές συνήθειες και στον τρόπο αντίληψης των διακοπών, σε παγκόσμιο επίπεδο, το ξενοδοχειακό ηλεκτρονικό marketing πλέον απαιτεί τη δημιουργία ενός πλάνου με συγκεκριμένες ενέργειες, σε συγκεκριμένα κοινωνικά δίκτυα που συμβάλλουν στο να γίνει πόλος έλξης μια επιχείρηση φιλοξενίας.

Τηγανιά θαλασσινών με σάλτσα από λευκό κρασί

Τηγανιά Θαλασσινών με σάλτσα από λευκό κρασί | ENA Blog
Καθώς το καλοκαίρι προχωράει με δυναμικά βήματα επηρεάζοντας και τη θερμοκρασία αλλά και τη διάθεση των πελατών μας, είναι χρήσιμο να έχουμε κάποιες προτάσεις για να ανανεώσουμε το ενδιαφέρον τους, γευστικά και δημιουργικά.

Το ελληνικό νερό και πώς μπορεί να αναδειχθεί σε πηγή ρευστότητας για την επιχείρησή σας

Το ελληνικό νερό και πώς μπορεί να αναδειχθεί σε πηγή ρευστότητας για την επιχείρησή σας | Ena Blog
Το νερό, το ανεκτίμητο για όλους μας αγαθό, σήμερα έρχεται να αναδειχθεί και σε μια από τις σημαντικότερες πηγές ρευστότητας για μια επιχείρηση μικρής λιανικής.

5 συμβουλές για έναν πιο ελκυστικό κατάλογο μεζεδοπωλείου

5 συμβουλές για έναν πιο ελκυστικό κατάλογο μεζεδοπωλείου | Ena Blog
Μια από τις αρχές που ισχύει για κάθε επιχείρηση εστίασης, είναι η σημασία του καταλόγου (μενού) για την κερδοφορία της.

Κολοκυθάκια γεμιστά με λαχανικά, ελιές και τυρί

Κολοκυθάκια γεμιστά με λαχανικά, ελιές και τυρί | Ena Blog
Το καλοκαίρι, χάρη στα εποχικά προϊόντα αλλά και την πλούσια παραγωγή της χώρας μας, προσφέρεται για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

3 συμβουλές για να προσφέρετε το τέλειο παγωτό στο εστιατόριό σας

3 συμβουλές για να προσφέρετε το τέλειο παγωτό στο εστιατόριό σας | Ena Blog
Καθώς έχουμε μπει δυναμικά στο καλοκαίρι, τόσο από άποψη θερμοκρασίας, όσο και από την αύξηση της επισκεψιμότητας στην εστίαση, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το προϊόν που δεν μπορεί να λείπει από το μενού και το ψυγείο σας είναι το παγωτό.

H σημασία της άποψης των πελατών σας και πώς να την κερδίσετε

H σημασία της άποψης των πελατών σας και πώς να την κερδίσετε | Ena Blog
Για όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, σε κάθε τους προσπάθεια, από το μενού έως και το design του χώρου, κυρίαρχος στόχος είναι η άποψη του πελάτη και η θετική του ανταπόκριση.

Προωθητικές ενέργειες και απήχηση στο κοινό: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

Προωθητικές ενέργειες και απήχηση στο κοινό: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε | Ena Blog
Σε όλους εσάς τους επαγγελματίες της μικρής λιανικής είναι γνωστό ότι η τρέχουσα περίοδος χαρακτηρίζεται από δύο σημαντικούς παράγοντες:

Τραγανά μπιφτέκια ψαριού με λαχανικά και σως

Τραγανά μπιφτέκια ψαριού με λαχανικά και σως | Ena Blog
Ένα πιάτο που μυρίζει θάλασσα είναι πάντα μια πρόταση που δεν γίνεται να αρνηθούν οι πελάτες σας, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Μέλι, ένας πολύτιμος σύμμαχος για να μεταμορφώσετε κάθε σας συνταγή

Μέλι, ένας πολύτιμος σύμμαχος για να μεταμορφώσετε κάθε σας συνταγή | Ena Blog
Αναζητώντας το «μαγικό» συστατικό που ακόμα και στην πιο μικρή του ποσότητα μπορεί να απογειώσει κάθε πιάτο που ετοιμάζετε για τους πελάτες σας, δε γίνεται να μην καταλήξουμε στο μέλι.