Χοιρινά μπριζολάκια με ντοματίνια και γλυκιά, πικάντικη σως
Για ένα ψητοπωλείο, οι δυνατότητες να διαφοροποιηθεί στο μενού του προσφέροντας νέες επιγεύσεις και γαστρονομικές πινελιές στους πελάτες του, μοιάζουν περιορισμένες.
Μικρά μυστικά για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό των δωματίων του ξενοδοχείου σας
Μια από τις πιο σημαντικές διαδικασίες για ένα ξενοδοχείο είναι o καθαρισμός των δωματίων του.
Πώς οι χυμοί και τα αναψυκτικά έρχονται να ανεβάσουν τις πωλήσεις σας
Παραδοσιακά, τα αναψυκτικά και οι χυμοί συγκαταλέγονται στα δημοφιλή είδη που χρειάζεται να βρίσκονται σε αφθονία σε ένα κατάστημα μικρής λιανικής.
Zero Food Waste για Ξενοδοχεία: Μικρές συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα
Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι κλάδοι που σχετίζονται με την παραγωγή, την εμπορία και την κατανάλωση τροφίμων, είναι η μείωση της σπατάλης (Zero Food Waste).
Τραγανή σαλάτα κοτόπουλου με αβοκάντο και κουσκούς
Κάθε καλοκαιρινό μενού, σε μια επιχείρηση εστίασης, «επιστέφεται» πάντα με μια κατάλληλη για την εποχή δροσιστική σαλάτα.
Digital Marketing Ξενοδοχείων: 5 τρόποι για να αυξήσετε την αποδοτικότητά του
Λόγω των αλλαγών στις ταξιδιωτικές συνήθειες και στον τρόπο αντίληψης των διακοπών, σε παγκόσμιο επίπεδο, το ξενοδοχειακό ηλεκτρονικό marketing πλέον απαιτεί τη δημιουργία ενός πλάνου με συγκεκριμένες ενέργειες, σε συγκεκριμένα κοινωνικά δίκτυα που συμβάλλουν στο να γίνει πόλος έλξης μια επιχείρηση φιλοξενίας.
Τηγανιά θαλασσινών με σάλτσα από λευκό κρασί
Καθώς το καλοκαίρι προχωράει με δυναμικά βήματα επηρεάζοντας και τη θερμοκρασία αλλά και τη διάθεση των πελατών μας, είναι χρήσιμο να έχουμε κάποιες προτάσεις για να ανανεώσουμε το ενδιαφέρον τους, γευστικά και δημιουργικά.
Το ελληνικό νερό και πώς μπορεί να αναδειχθεί σε πηγή ρευστότητας για την επιχείρησή σας
Το νερό, το ανεκτίμητο για όλους μας αγαθό, σήμερα έρχεται να αναδειχθεί και σε μια από τις σημαντικότερες πηγές ρευστότητας για μια επιχείρηση μικρής λιανικής.
5 συμβουλές για έναν πιο ελκυστικό κατάλογο μεζεδοπωλείου
Μια από τις αρχές που ισχύει για κάθε επιχείρηση εστίασης, είναι η σημασία του καταλόγου (μενού) για την κερδοφορία της.
Κολοκυθάκια γεμιστά με λαχανικά, ελιές και τυρί
Το καλοκαίρι, χάρη στα εποχικά προϊόντα αλλά και την πλούσια παραγωγή της χώρας μας, προσφέρεται για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.
3 συμβουλές για να προσφέρετε το τέλειο παγωτό στο εστιατόριό σας
Καθώς έχουμε μπει δυναμικά στο καλοκαίρι, τόσο από άποψη θερμοκρασίας, όσο και από την αύξηση της επισκεψιμότητας στην εστίαση, είναι κοινώς αποδεκτό ότι το προϊόν που δεν μπορεί να λείπει από το μενού και το ψυγείο σας είναι το παγωτό.
H σημασία της άποψης των πελατών σας και πώς να την κερδίσετε
Για όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, σε κάθε τους προσπάθεια, από το μενού έως και το design του χώρου, κυρίαρχος στόχος είναι η άποψη του πελάτη και η θετική του ανταπόκριση.
Προωθητικές ενέργειες και απήχηση στο κοινό: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε
Σε όλους εσάς τους επαγγελματίες της μικρής λιανικής είναι γνωστό ότι η τρέχουσα περίοδος χαρακτηρίζεται από δύο σημαντικούς παράγοντες:
Τραγανά μπιφτέκια ψαριού με λαχανικά και σως
Ένα πιάτο που μυρίζει θάλασσα είναι πάντα μια πρόταση που δεν γίνεται να αρνηθούν οι πελάτες σας, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Μέλι, ένας πολύτιμος σύμμαχος για να μεταμορφώσετε κάθε σας συνταγή
Αναζητώντας το «μαγικό» συστατικό που ακόμα και στην πιο μικρή του ποσότητα μπορεί να απογειώσει κάθε πιάτο που ετοιμάζετε για τους πελάτες σας, δε γίνεται να μην καταλήξουμε στο μέλι.