Εναλλακτικό brunch: Υγιεινά pancakes με μπρόκολο και σως γιαουρτιού
Μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των καταναλωτών είναι και οι έξοδοι για brunch και η αναζήτηση για γεύσεις που θα τους αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα τους επιβραβεύσουν για την επιλογή τους. Για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε τη λίστα των προτάσεών σας σε αυτήν την κατηγορία γεύματος, τα ENA Food C&C σας προτείνουν μια εναλλακτική, υγιεινή...
Café-Bar και Απόκριες: Μικρά μυστικά για να γίνει η επιχείρησή σας πόλος έλξης
Καθώς διανύουμε τον δεύτερο μήνα του έτους, πλησιάζουμε σε μια γιορτή που είναι συνώνυμη του ξεφαντώματος και της διασκέδασης.
Καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια: μια διαφορετική πρόταση για το μενού της Τσικνοπέμπτης
Τα κρεατικά είναι ο βασικός πρωταγωνιστής κάθε Τσικνοπέμπτης. Φυσικά, από όλα τα είδη κρέατος, αυτά που ξεχωρίζουν και δέχονται τις περισσότερες παραγγελίες είναι τα γνωστά και αγαπητά από όλους, τα παϊδάκια.
H πραγματικότητα της μικρής λιανικής, όπως διαμορφώνεται το 2022
Μιλώντας για τη μικρή λιανική στη χώρα μας, αναφερόμαστε σε μια αγορά με μεγάλη κινητικότητα, εξέλιξη, περιθώρια ανάπτυξης και φυσικά νευραλγικές προκλήσεις.
Η νέα γενιά στα προϊόντα άρτου και τα μπισκότα
Για ένα μικρό ή μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής, μια από τις πιο κερδοφόρες κατηγορίες προϊόντων είναι τα αρτοσκευάσματα και τα μπισκότα.
Παϊδάκια: Οι βασικές κατηγορίες ενός από τα πιο αγαπημένα εδέσματα στη χώρα μας
Αν αναζητήσει κανείς το πλέον δημοφιλές έδεσμα στη χώρα μας, σίγουρα θα καταλήξει στα παϊδάκια.
Οι νέοι πυλώνες τουριστικής ανάπτυξης με προοπτική 10ετίας
Όπως ισχύει για το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων της χώρας μας, έτσι και για τον ξενοδοχειακό κλάδο και τις τουριστικές επιχειρήσεις, στην τρέχουσα περίοδο διαμορφώνεται ένα νέο σκηνικό λειτουργίας.
Κορμός σοκολάτας με χουρμάδες, μια γλυκιά και ελαφριά πρόταση
Το κλείσιμο απαιτεί ένα γλυκό που θα λειτουργήσει σαν τέλειος γευστικός επίλογος για τους πελάτες σας.
Δημιουργώντας ένα εστιατόριο φιλικό για παιδιά
Μια από τις πρωταρχικές αναζητήσεις των επαγγελματιών της εστίασης, στη νέα χρονιά, είναι η ανακάλυψη τρόπων και στρατηγικών που θα επιφέρουν την αύξηση της επισκεψιμότητας στην επιχείρησή τους.
Οι νέες τάσεις στον καφέ
Μια από τις συνεχώς εξελισσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο είναι αναμφίβολα αυτή που σχετίζεται με το πιο αγαπημένο ρόφημα όλων, τον καφέ.
Λαζάνια με πικάντικο κοτόπουλο ελιές και φέτα, για «σπιτική» φιλοξενία κάθε σας πελάτη
Μία από τις αγαπημένες κατηγορίες πιάτων για τους πελάτες ενός εστιατορίου, είναι φυσικά αυτή που περιλαμβάνει τα πιάτα που αποπνέουν τη ζεστασιά της σπιτικής φιλοξενίας.
Ο γαστρονομικός τουρισμός και πώς ενισχύει τη θέση της ελληνικής επιχείρησης
Μια ξεχωριστή κατηγορία τουρισμού, με οφέλη όχι μόνο για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας αλλά και το ευρύτερο σύνολο των τοπικών επαγγελματιών, είναι ο λεγόμενος γαστρονομικός τουρισμός.
Πώς να πετύχετε την ιδανική τιμολόγηση για το μενού σας
Σήμερα, παράγοντας επιτυχίας για ένα εστιατόριο, δεν είναι μόνο η εξυπηρέτηση και η ποιότητα των πιάτων τους, αλλά και η σωστή τιμολόγηση του μενού που αντικρίζουν οι πελάτες του σε κάθε τους επίσκεψη.
«Λιγκουίνι» κολοκυθιού με σπανάκι και πέστο: Μια Vegan πρόταση για το μενού σας
Για όλους εσάς που αναζητάτε εναλλακτικές, για να εμπλουτίσετε το μενού σας με πιάτα που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις των καταναλωτών, η ENA Food C&C σας προτείνει μια vegan διασκευή ενός αγαπημένου ζυμαρικού: Λιγκουίνι από κολοκυθάκια, με σπανάκι και πέστο.
Αναψυκτικά και χυμοί: Μια κατηγορία με διαρκείς εξελίξεις και σταθερό ενδιαφέρον για τους καταναλωτές
Μιλώντας για την κατηγορία των προϊόντων που έχει σταθερή προτεραιότητα στις επιλογές του καταναλωτικού κοινού αναφερόμαστε στα αναψυκτικά και τους χυμούς.