Το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης που αναδύεται στην εποχή της πανδημίας
Η τρέχουσα περίοδος χαρακτηρίζεται από τις κοινωνικές και πολιτικοοικονομικές συνθήκες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του Covid-19 και τις αλλαγές που επιβάλλονται για την αντιμετώπισή της.
Πώς ένα εστιατόριο μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις του delivery
Σήμερα, η αύξηση της αποδοτικότητας της κατ’ οίκον παράδοσης μιας επιχείρησης εστίασης δεν είναι απλά ένα επίκαιρο ζητούμενο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπισή της πανδημίας του Covid-19.
Ο θεσμός της Black Friday και πως μπορείτε να επωφεληθείτε
Η τελευταία Παρασκευή αυτού του μήνα, η λεγόμενη Black Friday, είναι η ημέρα που έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την προσφορά των υψηλότερων εκπτώσεων στις ηλεκτρονικές, και όχι μόνο, αγορές των καταναλωτών.
Αφράτα φθινοπωρινά Muffins ιδανικά για παραγγελίες take away ή delivery
Οι συνθήκες μας φέρνουν για άλλη μια φορά αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα στην οποία ξανά οι χώροι εστίασης λειτουργούν μόνο με τη δυνατότητα παράδοσης κατ’ οίκον και παραλαβής από το κατάστημα.
Τα βασικά συστατικά για την επιτυχία του ιστότοπου μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης
Σε μια περίοδο που οι επαγγελματίες τους τουρισμού είναι σε μια διαρκή αναζήτηση ευκαιριών και δυνατοτήτων για την επόμενη περίοδο, ο ιστότοπός τους αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο ουσιαστικά εργαλεία τους.
4 τάσεις που φανερώνουν αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες
Ζούμε σε μια περίοδο στην οποία σημαντικό ρόλο για κάθε επιχειρηματία παίζει η κατανόηση της καταναλωτικής συμπεριφοράς.
3 τρόποι δημιουργίας δεσμών μιας τουριστικής επιχείρησης με την τοπική κοινωνία
Ένα από τα σημεία τα οποία κρίνουν, σήμερα, την τελική επιλογή της πλειοψηφίας των τουριστών είναι και η σχέση της επιχείρησης με την τοπική κοινωνία.
Πικάντικη ψητή κολοκύθα με σκόρδο
Καθώς προχωράμε στο φθινόπωρο και η θερμοκρασία πέφτει, όλο και περισσότερες παρέες πελατών σε εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και ταβέρνες βγαίνουν για να απολαύσουν το κρασί ή το τσίπουρό τους συνοδευμόμενα από τους κλασικούς μεζέδες ή ακόμα και ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις, που δεν έχουν ξαναδοκιμάσει.
Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο τουριστικό προσκήνιο
Είναι αδιαμφισβήτητη η σημασία του τουρισμού για την οικονομία μας και ο πρωταγωνιστικός ρόλος των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του κλάδου στην ευρύτερη ανάπτυξη της χώρας μας.
Vegan κέικ καρότου, με γλάσο
Το γλυκό, για μια επιχείρηση εστίασης, ένα εστιατόριο ή ένα café, αποτελεί έναν από τους αδιαμφισβήτητους πόλους έλξης πελατών.
Vegan: Μια παγκόσμια τάση που έρχεται να πάρει θέση και στα ράφια σας
Vegan είναι η γενική ονομασία της διεθνής διατροφικής τάσης, που συνεπάγεται την πλήρη αποχή από κάθε είδους ζωικής πρωτεΐνης και που αυτήν τη στιγμή αριθμεί εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο.
4 συμβουλές για στοχευμένη και αποδοτική αποστολή Newsletter
Τα Newsletters παίζουν σημαντικό ρόλο, τόσο στην αύξηση του πελατολογίου μιας επιχείρησης, όσο και στην ώθηση των υπαρχόντων πελατών σε νέες αγορές.
Μπρουσκέτα με λαχανικά σχάρας, ένα ελαφρύ και νόστιμο συνοδευτικό ποτών
Για κάθε bar και café, που θέλει να κάνει τη διαφορά στην προτίμηση των καταναλωτών, μια από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες είναι τα υλικά και η ποιότητα των συνοδευτικών στις παραγγελίες ποτών.
5 βήματα για να επιταχύνετε την ανάπτυξη της επιχείρησή σας
Σε μια πραγματικότητα που διαγράφεται ίσως πιο περίπλοκη από ποτέ πριν, αυτό που παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο είναι η μόνιμη προσπάθεια κάθε επιχείρησης για ανάπτυξη.
Λαχταριστή Paella με θαλασσινά
Ζούμε σε μια περίοδο, όπου αρκετοί από τους πελάτες μας ανυπομονούν για την επόμενη απόδρασή τους στο εξωτερικό και ονειρεύονται τις γευστικές εμπειρίες, που μπορεί αυτό να τους προσφέρει.