ENAFOOD Blog Αναζήτηση

- αποτελέσματα αναζήτησης

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, παρακαλούμε πραγματοποιήστε μια άλλη αναζήτηση

4 δημιουργικές στρατηγικές ξενοδοχείων για να προωθήσετε τις κυριακάτικες διανυκτερεύσεις 

Για τα ξενοδοχεία, ένα τυπικό βράδυ της Κυριακής μπορεί να είναι σχετικά ήσυχο. Η πλειοψηφία των επισκεπτών που έρχονται για το Σαββατοκύριακο αναχωρεί το πρωί της Κυριακής για να επιστρέψει στα σπίτια τους, ενώ οι περισσότεροι νέοι επισκέπτες δεν κάνουν check-in πριν από το απόγευμα ή το βράδυ της Δευτέρας.  Σήμερα, θέλαμε να σας...

Φρούτα και λαχανικά που είναι δημοφιλή την άνοιξη στα μίνι μάρκετ

Φρούτα και λαχανικά που είναι δημοφιλή την άνοιξη στα μίνι μάρκετ | ΕΝΑ Blog
Η άνοιξη φέρνει μια αναζωογονητική ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα ράφια των μίνι μάρκετ, καθιστώντας την εποχή αυτή συναρπαστική τόσο για τους λάτρεις του φαγητού όσο και για τους οικιακούς μάγειρες. Καθώς ο καιρός ζεσταίνεται, το τμήμα των προϊόντων γίνεται μια ζωντανή βιτρίνα με τα καλύτερα προϊόντα της εποχής, προσφέροντας μια ποικιλία γεύσεων, χρωμάτων και θρεπτικών συστατικών....

 5 συμβουλές για να προετοιμάσετε το εστιατόριό σας την Άνοιξη  

 5 συμβουλές για να προετοιμάσετε το εστιατόριό σας την Άνοιξη  | ENA Blog
Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ! Φέρνει ενθουσιασμό στους ανθρώπους καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός και ξεκινά η περίοδος της υπαίθριας εστίασης. Η προσαρμογή στην εποχικότητα είναι δεύτερη φύση για τον κλάδο της εστίασης. Ωστόσο, τα εστιατόρια που γνωρίζουν πώς να εκμεταλλεύονται κάθε εποχή είναι αυτά που προσελκύουν νέους πελάτες και τους κρατούν πιστούς. Η άνοιξη αποτελεί...

Xταπόδι Σχάρας σε ξύλινα σουβλάκια για την Καθαρά Δευτέρα 

Xταπόδι Σχάρας σε ξύλινα σουβλάκια για την Καθαρά Δευτέρα  | ENA Blog
Το χταπόδι στη σχάρα αποτελεί μια γαστρονομική απόλαυση για τους λάτρεις  των θαλασσινών, καθώς η τρυφερή του υφή και η μοναδική γεύση του το καθιστούν ιδανικό για κάθε περίσταση και φυσικά για το νηστίσιμο μενού της Καθαρά Δευτέρας. Η τεχνική του ψησίματος στη σχάρα προσδίδει μια αλμυρή νότα στο ζουμερό κρέας του χταποδιού  και καραμελωμένη υφή στο...

5 τρόποι για να γιορτάσετε τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στο εστιατόριο σας

5 τρόποι για να γιορτάσετε τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στο εστιατόριο σας | ΕΝΑ Blog
Καθώς πλησιάζει η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, υπεύθυνοι εστιατορίων ανά τον κόσμο αναζητούν τρόπους για να τιμήσουν τις γυναίκες σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Είτε αναφερόμαστε σε εργαζόμενες είτε σε πελάτισσες, ο εορτασμός του γυναικείου φύλου απαιτεί έμπνευση και δημιουργικότητα. Δείτε παρακάτω έξι τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της...

Κοτόπουλο με Μανιτάρια και Ρύζι στο φούρνο 

Κοτόπουλο με Μανιτάρια και Ρύζι στο φούρνο | ENA Blog
Το κοτόπουλο με ρύζι είναι ένας κλασικός συνδυασμός και ένα πλήρες γεύμα. Η εκδοχή του με την προσθήκη μανιταριών και κίτρινου τυριού και ψημένα όλα στο φούρνο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο δύσκολους πελάτες. Το ρύζι απορροφά τους χυμούς του κοτόπουλου και των μανιταριών καθώς μαγειρεύεται, αποκτώντας άφθονη γεύση. 

Πώς να δαχειριστείτε τις αλλεργίες των πελατών σας στο εστιατόριό σας

Πώς να δαχειριστείτε τις αλλεργίες των πελατών σας στο εστιατόριό σας | ENA Blog
Η κατανάλωση φαγητού σε ένα εστιατόριο μπορεί να είναι μια αγχωτική και σε ορισμένες περιπτώσεις, επικίνδυνη εμπειρία για τον αριθμό των ατόμων που πάσχουν από τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αλλεργιών εκτιμά ότι έως και 250 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν τροφικές αλλεργίες παγκοσμίως. Οι τροφικές δυσανεξίες είναι επίσης ένα συχνό φαινόμενο και παρόλο που είναι γενικά...

Στρατηγικές εξοικονόμησης ενέργειας για ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ

Στρατηγικές εξοικονόμησης ενέργειας για ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ | ΕΝΑ Blog
Ως ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ, καταλαβαίνετε ότι η διαχείριση της ενέργειας είναι κορυφαία προτεραιότητα για την επιτυχία και τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Ο τομέας της μικρής λιανικής αντιμετωπίζει πολλές ενεργειακές προκλήσεις, όπως ο φωτισμός, η θέρμανση και οι ηλεκτρικές συσκευές και φυσικά η ψύξη. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να εξερευνήσετε νέους τρόπους για τη μείωση της ενεργειακής...

Bistronomy το νέο κίνημα στον κλάδο της εστίασης

Bistronomy το νέο κίνημα στον κλάδο της εστίασης | ENA Blog
Στον κλάδο της εστίασης οι όροι «γαστρονομία» και «μπιστρό» είναι αρκετά διαδεδομένοι. Στη Γαλλία πάντρεψαν τους δύο όρους αυτούς και ξεκίνησαν το διατροφικό κίνημα με τον όρο «Μπιστρονομία» ή στα αγγλικά «Bistronomy». Η τάση του Bistronomy υπάρχει στην πραγματικότητα από τη δεκαετία του 1990 και ξεκίνησε από τον σεφ Yves Camdeborde, ο οποίος εκτιμούσε την εκλεκτή κουζίνα,...

5 απλοί τρόποι για να κάνετε το mini market σας πιο κερδοφόρο 

5 απλοί τρόποι για να κάνετε το mini market σας πιο κερδοφόρο  | ENA Blog
To mini market σας μπορεί να αποτελέσει μια κερδοφόρα επιχείρηση και αυτό γιατί προσφέρει κάτι περισσότερο από μια εύκολη και γρήγορη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες σας - παρέχει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, προωθεί την τοπική οικονομία και συμβάλλει  στη συνολική ευημερία των κατοίκων της περιοχής.  Το mini market σας χρησιμεύει ως σημείο συνάντησης όπου οι γείτονες μπορούν...

Αυξήστε τις πωλήσεις του εστιατορίου σας προσθέτοντας πρωινό 

Αυξήστε τις πωλήσεις του εστιατορίου σας προσθέτοντας πρωινό | ΕΝΑ Blog
Το πρωινό είναι ένα από τα γεύματα που οι πελάτες τρώνε συχνότερα εκτός σπιτιού. Αυτές οι πρώτες ώρες είναι οι πιο κερδοφόρες για πολλά καταστήματα εστίασης. Αυτή η συνήθεια του καλού πρωινού φαγητού γίνεται όλο και πιο δημοφιλής εξαιτίας της τάσης προς την υγιεινή διατροφή, καθώς το πρωινό σε ένα εστιατόριο αποτελείται συνήθως...

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό: Κάντε το ξενοδοχείο σας την κορυφαία επιλογή στο διαδίκτυο! 

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό: Κάντε το ξενοδοχείο σας την κορυφαία επιλογή στο διαδίκτυο | ΕΝΑ Βlog
Κατά την κράτηση ενός ξενοδοχείου μέσω διαδικτύου, μεγάλος αριθμός των  επισκεπτών φοβάται ότι θα παραπλανηθεί. Μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές του Πολυτεχνείου του Χονγκ Κονγκ αποκάλυψε ότι αυτό μπορεί να εξηγηθεί από τον όρο του "αντιλαμβανόμενου κινδύνου", ο οποίος αναφέρεται στο βαθμό αβεβαιότητας και αμφισβήτησης που αισθάνονται οι πελάτες όταν λαμβάνουν μια...

Muffins βανίλιας διακοσμημένα με σμέουρα σε σχήμα καρδιάς  

Muffins βανίλιας διακοσμημένα με σμέουρα σε σχήμα καρδιάς | ENA Blog
Τα muffins αποτελούν ένα δημοφιλές γλυκό παγκοσμίως. Με τη μαλακή και ελαφρώς γλυκιά γεύση τους, είναι ιδανικά για όσους προτιμούν λιχουδιές που δεν είναι υπερβολικά γλυκές. Διατίθενται σε ποικιλία γεύσεων και συχνά σερβίρονται όχι μόνο ως επιδόρπιο αλλά και πρωινό. Το μύρτιλο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές γεύσης για μάφινς, αλλά η σημερινή μας συνταγή...

Τουρισμός Ευεξίας: Υιοθετήστε τη νέα τάση χωρίς έξτρα κόστος 

Τουρισμός Ευεξίας: Υιοθετήστε τη νέα τάση χωρίς έξτρα κόστος | ENA Blog
Ο τουρισμός ευεξίας είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία στο κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Καθώς οι ταξιδιώτες επικεντρώνονται περισσότερο σε παράγοντες που ενισχύουν την υγεία τους, βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση και επαναφέρουν την ψυχική τους ισορροπία, αναζητούν ταξίδια που προάγουν την ευεξία τους συνολικά. Αυτό το είδος ταξιδιών αναμένεται να παραμείνει αρκετά δημοφιλές στα επόμενα...

Πώς οι καλές πρακτικές υγιεινής μπορούν να ενισχύσουν την ικανοποίηση των πελάτων στο εστιατόριό σας 

Πώς οι καλές πρακτικές υγιεινής μπορούν να ενισχύσουν την ικανοποίηση των πελάτων στο εστιατόριό σας  | ENA Blog
Στον κλάδο της εστίασης, η ικανοποίηση των πελατών είναι υψίστης σημασίας. Οι επιχειρήσεις του τομέα αυτού προσπαθούν να προσφέρουν μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες τους. Ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ικανοποίηση των πελατών είναι η τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής. Η σημασία της υγιεινής στη φιλοξενία